Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-7-2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19-7-2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ

Την Τέταρτη 17 Ιουλίου 2013, 153 βουλευτές της κυβέρνησης μαριονέτας της Τρόικας είπαν «ναι» στο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα και ουσιαστικά βαλανε την υπογραφή τους στην ληξιαρχική πράξη θανάτου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έδωσαν την χαριστική βολή σε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που ήδη εδώ και τρία χρόνια ήταν στην εντατική λογω της συνεχούς μεταβίβασης αρμοδιοτήτων με ταυτόχρονη μείωση των εσόδων της σε ποσοστό που ξεπερνά το 60%.

Είπαν ναι στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων όπως η καθαριότητα και η ύδρευση σε ιδιώτες με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την τσέπη του δημότη. 

Είπαν ναι στον υποχρεωτικό πολλαπλασιασμό των δημοτικών τελών σε περίπτωση απόκλισης της στοχοθεσίας εσόδων εξόδων (κάτι που είναι παραπάνω από σίγουρο με την μείωση των εσόδων)

Είπαν ναι στις τυφλές οριζόντιες απολύσεις χωρίς καμία αξιολόγηση με αποτέλεσμα 5.500 εργαζόμενοι να προστεθούν στα δυο εκατομμύρια ανέργων Ελλήνων.

Είπαν ναι στον ευτελισμό των Δημάρχων και λοιπών αιρετών και την μετατροπή τους σε απλούς υπαλλήλους-εκτελεστές των εντολών της Τρόικας.

Είπαν ναι στον θάνατο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εμείς όμως, λέμε ΟΧΙ!

Και γι αυτό οι εργαζόμενοι του Σωματείου μας, κηρύσσουμε ανεπιθύμητους στον Δήμο Βόλβης τους 153 βουλευτές και τους ανακοινώνουμε πως σε κάθε προσπάθεια επίσκεψης στον δήμο μας θα μας βρουν μπροστά τους.

Αν και το Σωματείο μας είναι νεοσύστατο και θα έχει πολλούς τομείς δράσης...